Menu

Brandbeveiliging

Uw specialist in brandbeveiliging

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Brandbeveiling gezocht? Als u op zoek bent naar een voordelige dienstverlener op het gebied van brandbeveiliging, dan bent u bij Flame Control B.V. op het juiste adres. Wij zijn dé landelijke specialist in brandbeveiliging en bieden u gegarandeerd de laagste prijs. Wij zetten ons iedere dag in voor de veiligheid van bedrijven en de particuliere sector. 

Flame Control B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden en leveren van brandblusmiddelen, brandblussystemen, brandmeldinstallaties, droge blusleidingen, noodverlichting, AED, EHBO-materialen en diverse gerelateerde producten. Doordat wij alles in eigen beheer hebben met een full-service afdeling kunnen wij snel schakelen en u persoonlijke oplossingen bieden waar u écht tevreden mee bent. En dat alles tegen een voordelig tarief, zo bespaart u bij ons gegarandeerd 15% ten opzichte van uw huidige contract!

Keuken blussystemen​

Wij volgen alle ontwikkelingen binnen de branche en de wet- en regelgeving op de voet. Tevens beschikken wij over alle benodigde certificaten. Flame Control B.V. werkt aan lange termijn relaties, dit doen wij onder andere door onze pro-actieve houding en innovatieve karakter. Bovendien hebben wij een eigen budgetteringstool ontwikkeld, welke bijdraagt aan het bouwen van lange termijn relaties. Met deze software kunnen wij u precies doorrekenen welk budget er de komende jaren nodig is op het gebied van brandbeveiliging en welke kosten hieraan verbonden zullen zijn, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Flame Control B.V. helpt u uit de brand en is uw persoonlijke dienstverlener op het gebied van brandbeveiliging. Lees gerust verder om te zien waarmee wij u allemaal van dienst kunnen zijn. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Het werkgebied van Flame Control B.V.

Flame Control B.V. is snel groeiend en ons kantoor bevindt zich in Harderwijk. Wij bedienen klanten door heel Nederland en komen graag bij u langs. Flame Control B.V. heeft een heel divers klantenbestand. Zo bevinden zich onder onze klanten onder andere industriële- en MKB bedrijven, maar dat niet alleen.

Zo bedienen wij ook scholen, ziekenhuizen en verpleeginstellingen. Lees gerust verder op onze website om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.