Uw specialist in brandbeveiliging 

Brandbeveiling gezocht? Als u op zoek bent naar een voordelige dienstverlener op het gebied van brandbeveiliging, dan bent u bij Flame Control B.V. op het juiste adres. Wij zijn dé landelijke specialist in brandbeveiliging en bieden u gegarandeerd de laagste prijs. Wij zetten ons iedere dag in voor de veiligheid van bedrijven en de particuliere sector. Flame Control B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden en leveren van brandblusmiddelen, brandblussystemen, brandmeldinstallaties, droge blusleidingen, noodverlichting, AED, EHBO-materialen en diverse gerelateerde producten. Doordat wij alles in eigen beheer hebben met een full-service afdeling kunnen wij snel schakelen en u persoonlijke oplossingen bieden waar u écht tevreden mee bent. En dat alles tegen een voordelig tarief, zo bespaart u bij ons gegarandeerd 15% ten opzichte van uw huidige contract!

Wij volgen alle ontwikkelingen binnen de branche en de wet- en regelgeving op de voet. Tevens beschikken wij over alle benodigde certificaten. Flame Control B.V. werkt aan lange termijn relaties, dit doen wij onder andere door onze pro-actieve houding en innovatieve karakter. Bovendien hebben wij een eigen budgetteringstool ontwikkeld, welke bijdraagt aan het bouwen van lange termijn relaties. Met deze software kunnen wij u precies doorrekenen welk budget er de komende jaren nodig is op het gebied van brandbeveiliging en welke kosten hieraan verbonden zullen zijn, zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Flame Control B.V. helpt u uit de brand en is uw persoonlijke dienstverlener op het gebied van brandbeveiliging. Lees gerust verder om te zien waarmee wij u allemaal van dienst kunnen zijn. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wat Flame Control B.V. voor u kan betekenen

Blussystemen 
Branddetectie
Ontruiming
EHBO
Blusmiddelen 

De voordelen van onze brandbeveiliging 

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Door een samenwerking met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Het werkgebied van Flame Control B.V.

  Flame Control B.V. is snel groeiend en ons kantoor bevindt zich in Harderwijk. Wij bedienen klanten door heel Nederland en komen graag bij u langs. Flame Control B.V. heeft een heel divers klantenbestand. Zo bevinden zich onder onze klanten onder andere industriële- en MKB bedrijven, maar dat niet alleen.  Zo bedienen wij ook scholen, ziekenhuizen en verpleeginstellingen.  Lees gerust verder op onze website om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

Download hier onze gratis brochure!

De kernwaarden van Flame Control B.V.

Servicegericht Deskundige medewerkers Goede communicatie Meer dan marktconforme prijzen Full-service dienstverlening Persoonlijke aandacht Flexibel  

Kom met ons in contact

Daag ons uit om een vrijblijvend prijsvergelijk van de jaarlijkse onderhoudskosten met uw huidige leverancier te maken.

Mail ons uw aantallen brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichtingsarmaturen en daarna ontvangt u van ons een meer dan marktconform aanbod. 

Wij garanderen u een minimale kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige leverancier!