Menu

Brandpreventie bedrijf

Brandpreventiebedrijf

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Om een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten te creëren, speelt kwalitatieve brandbeveiliging een grote rol. Als ervaren brandpreventie bedrijf zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand volledig is voorzien van brandbeveiliging. Met brandpreventie richten we niet alleen op het voorkomen van brand, maar we voorkomen ook dat een beginnende brand zich verspreid. Middelen als vluchtroutes, rookmelders, blusmiddelen en brandmeldinstallaties hebben hierbij een grote impact op de veiligheid. Door een compleet brandmeldsysteem wordt de schade aan uw bedrijfspand beperkt en garandeert u een veilig verloop voor alle personen in uw gebouw.

Flame Control

Om de kwaliteit van uw brandbeveiliging te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat uw brandmeldsysteem naar behoren functioneert. Omdat een brandbeveiligingssysteem moet voldoen aan strenge regels en eisen, schakelt u de expertise in van een brandpreventie bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand volledig is voorzien van betrouwbare brandbeveiliging, zodat u zorgeloos uw gebouw betreed.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Brandpreventie op maat

Als flexibel en deskundig brandpreventie bedrijf hebben we voor iedere situatie de beste brandmeldinstallatie. Om de huidige situatie ter plekke te beoordelen, komen onze experts bij u op locatie. Op basis van een verkennend gesprek en inspectie van uw bedrijfspand stellen we plan van aanpak op. Wij leveren, installeren en verzorgen vervolgens het onderhoud van uw brandpreventie. Van zorginstellingen naar scholen, voor iedere omgeving creëren we een veilige situatie. Wilt u meer weten over goede brandpreventie voor uw kantoor? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.