0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Over ons

Brandveiligheid is onze prioriteit

Met ons team van experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Flame Control BV is een service en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Wij vinden het belangrijk dat u kan bezuinigen op kosten zonder dat daarbij wordt gekort op de kwaliteit van de service en het onderhoud. Omdat wij dit zo belangrijk vinden kunnen wij u een kostenbesparing van 15% garanderen ten opzichte van uw huidige leverancier.

Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld. 

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en uw klanten altijd op de eerste plaats. Om u onze deskundigheid te kunnen garanderen beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Tevens is Flame Control CIBV en VCA gecertificeerd.

Tijdens alle processen in onze dienstverlening staat u centraal en krijgt u de aandacht die u verdient. Flame Control BV staat altijd voor u klaar. Door deze combinatie van eigenschappen kunnen wij een goede en lange-termijn relatie opbouwen met onze klanten, dit is onze kracht. Flame Control biedt al haar services aan in Nederland en wij werken niet regio gebonden.

Onze 4 beloftes aan jou 

Altijd gratis persoonlijk advies

Bij ons krijgen alle klanten altijd gratis persoonlijk advies. Komt u ergens niet uit of heeft u een vraag met betrekking tot uw brandveiligheid? Bij ons staat er altijd iemand voor u klaar om u te adviseren.

Kostenbesparing van 15%

Wij garanderen u dat u bij Flame Control BV 15% kosten bespaart ten opzichte van uw huidige leverancier.

Persoonlijke aandacht

Bij ons bent u geen nummertje. Wij zetten ons iedere dag in om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Flame Control BV kijkt naar de toekomst en werkt aan lange termijn relaties die voortkomen door u continue centraal te stellen.

Afspraak = afspraak

Door onze jarenlange kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander hoe frustrerend het is als afspraken niet worden nagekomen. Daarom garanderen wij onze klanten dat bij ons een afspraak ook echt een afspraak is, 100%.

Even voorstellen

Rodny Bosma

Rodny Bosma

Eigenaar

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

 

Ons team versterken

Wil jij ons team komen versterken? Dat kan! Flame Control groeit snel en dus zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. Om samen ons bedrijf te versterken en te groeien.

Ben jij enthausiast en zie jij jezelf al werken binnen een jong en dynamisch team? Wil jij altijd het beste uit jezelf halen? Dan leren wij jou graag kennen.

Neem een kijkje op onze vacature pagina om te kijken of wij op dit moment een vacature open hebben staan die bij jou past.

Nog vragen over onze dienstverlening of andere vragen? Neem gerust contact met ons, wij staan u graag te woord.

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m zaterdag telefonisch voor u klaar van 08:00 tot 18:00. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341-764-027. 

Stuur een e-mail

Van maandag t/m zaterdag van 08:00-18:00 zult u van ons zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. U kunt ons mailen naar Flame Control.

Vraag een offerte aan

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u snel en eenvoudig doen via onze contactpagina. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.