Menu

Blusgasinstallatie demonteren

Levering

Montage

Onderhoud

Reparatie

Advies

Blusgasinstallatie demonteren door Flame Control B.V.

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Uw blusgasinstallatie laten demonteren? Blusgassen zijn niet elektrisch geleidend zodat er geen gevaar voor personen bij elektrische installaties bestaat en er geen gevaar is voor kortsluiting tijdens en na het blussen. Automatische blussystemen, zoals CO2-, inert-, chemisch- en Aerosol blussystemen, hebben gemeen dat zij bij uitstek geschikt zijn in situaties waar niet of slechts met grote gevolgen geblust kan worden met water.  Denk aan computer ruimten, server ruimten, schakel- en besturingskasten en PGS (publieksgevaarlijke stoffen) opslagruimten. Blusgasinstallaties worden al tientallen jaren toegepast, maar vooral de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van de beschikbare blusmiddelen, branddetectie-technieken en met name normstelling en regelgeving.

Brandpreventie Nederland

Demontage blusgasinstallatie
Een blusgasinstallatie demontage dient duurzaam en deskundig te gebeuren. Indien dit niet correct wordt uitgevoerd brengt dit risico’s met zich mee. Bij Flame Control B.V. weet u zeker dat de demontage blusgasinstallatie deskundig, veilig en conform regelgeving wordt uitgevoerd. De kosten zijn sterk afhankelijk van de situatie, zo heeft het soort installatie, het type pand en de mogelijkheden om de blusgasinstallatie af te voeren. Dit gaat makkelijker van de begaande grond dan vanaf bijvoorbeeld de zesde verdieping van een pand.

Demontage blusgasinstallatie nodig? Wij bieden service en advies op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Demontage blusgasinstallatie

Flame Control B.V. kan de demontage blusgasinstallatie voor u uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Harderwijk op de Veluwe en werken vanuit hier landelijk. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld. Zo kunnen we de demontage van uw blusgasinstallatie standaard op zeer korte termijn uitvoeren, vaak al de volgende dag.

Om onze deskundigheid te kunnen garanderen, beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Zo is Flame Control B.V. CIBVInstallQ en VCA gecertificeerd.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.