0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Blusgasinstallatie demonteren

Gegarandeerd 15% goedkoper dan een andere partij!

Blusgasinstallatie demonteren?  Blusgassen zijn niet elektrisch geleidend zodat er geen gevaar voor personen bij elektrische installaties bestaat en er geen gevaar is voor kortsluiting tijdens en na het blussen. Automatische blussystemen, zoals CO2-, inert-, chemisch- en Aerosol blussystemen, hebben gemeen dat zij bij uitstek geschikt zijn in situaties waar niet of slechts met grote gevolgen geblust kan worden met water.  Denk aan computer ruimten, server ruimten, schakel- en besturingskasten en PGS (publieksgevaarlijke stoffen) opslagruimten. Blusgasinstallaties worden al tientallen jaren toegepast, maar vooral de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van de beschikbare blusmiddelen, branddetectie-technieken en met name normstelling en regelgeving. 

Blusgasinstallatie demonteren
Een blusgasinstallatie demonteren dient duurzaam en deskundig te gebeuren. Indien dit niet correct wordt uitgevoerd brengt dit risico’s met zich mee. Bij Flame Control B.V. weet u zeker dat de demontage blusgasinstallatie deskundig, veilig en conform regelgeving wordt uitgevoerd. De kosten zijn sterk afhankelijk van de situatie, zo heeft het soort installatie, het type pand en de mogelijkheden om de blusgasinstallatie af te voeren. Dit gaat makkelijker van de begaande grond dan vanaf bijvoorbeeld de zesde verdieping van een pand.

Blusgasinstallatie demonteren? Wij bieden service en advies op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Blusgasinstallatie demonteren door Flame Control B.V.

Flame Control B.V. kan uw blusgasinstallatie demonteren. Wij kunnen dit op zeer korte termijn realiseren door heel het land. Wij zijn gevestigd in Harderwijk op de Veluwe en werken vanuit hier landelijk. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld. Zo kunnen we de blusgasinstalltie demonteren op korte termijn, vaak al de volgende dag.

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en uw klanten altijd op de eerste plaats. Om u onze deskundigheid te kunnen garanderen beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Zo is Flame Control B.V. tevens CIBVInstallQ en VCA gecertificeerd. Op deze pagina leest u meer over onze certificaten. 

Met ons team van experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Wij kijken ernaar uit om uw blusgasinstallatie te demonteren!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

12 + 6 =