Blusgasinstallatie demonteren

Gegarandeerd 15% goedkoper dan een andere partij!

Uw blusgasinstallatie laten demonteren? Blusgassen zijn niet elektrisch geleidend zodat er geen gevaar voor personen bij elektrische installaties bestaat en er geen gevaar is voor kortsluiting tijdens en na het blussen. Automatische blussystemen, zoals CO2-, inert-, chemisch- en Aerosol blussystemen, hebben gemeen dat zij bij uitstek geschikt zijn in situaties waar niet of slechts met grote gevolgen geblust kan worden met water.  Denk aan computer ruimten, server ruimten, schakel- en besturingskasten en PGS (publieksgevaarlijke stoffen) opslagruimten. Blusgasinstallaties worden al tientallen jaren toegepast, maar vooral de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van de beschikbare blusmiddelen, branddetectie-technieken en met name normstelling en regelgeving.

Demontage blusgasinstallatie

Een blusgasinstallatie demontage dient duurzaam en deskundig te gebeuren. Indien dit niet correct wordt uitgevoerd brengt dit risico’s met zich mee. Bij Flame Control B.V. weet u zeker dat de demontage blusgasinstallatie deskundig, veilig en conform regelgeving wordt uitgevoerd. De kosten zijn sterk afhankelijk van de situatie, zo heeft het soort installatie, het type pand en de mogelijkheden om de blusgasinstallatie af te voeren. Dit gaat makkelijker van de begaande grond dan vanaf bijvoorbeeld de zesde verdieping van een pand.

Demontage blusgasinstallatie nodig? Wij bieden service en advies op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Blusgasinstallatie demonteren door Flame Control

Flame Control B.V. kan de demontage blusgasinstallatie voor u uitvoeren. Wij kunnen dit op zeer korte termijn realiseren door heel het land. Wij zijn gevestigd in Harderwijk op de Veluwe en werken vanuit hier landelijk. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld. Zo kunnen we de demontage van uw  blusgasinstallatie standaard op zeer korte termijn uitvoeren, vaak al de volgende dag.

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en klanten altijd op de eerste plaats. Om onze deskundigheid te kunnen garanderen, beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Zo is Flame Control B.V. CIBVInstallQ en VCA gecertificeerd.

Met ons team van experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Wij kijken ernaar uit om de demontage van uw blusgasinstallatie voor u uit te voeren!

Brandbeveiliging Flame Control

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging