0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Automatische Externe Defibrillatoren

Aangezien mensen een groot deel van hun tijd op het werk doorbrengen, is het belangrijk om een AED binnen handbereik te hebben. Met een AED hoeven uw opgeleide BHV medewerkers niet te wachten tot een ambulance ter plaatse is. De eerste zes minuten zijn namelijk cruciaal wanneer een slachtoffer het bewustzijn verliest en dient er snel gehandeld te worden. Een AED apparaat vergt periodiek onderhoud om een goede werking te kunnen garanderen. U moet er toch niet aan denken dat het apparaat in tijden van nood niet blijkt te werken! Wij verzorgen naast de levering en de plaatsing ook het jaarlijks onderhoud.

Veiligheid staat bij ons voorop en daarom gebruiken wij enkel A-kwaliteit AED’s van het merk Defibtech, waarvan wij eveneens officiële dealer zijn.

Jaarlijks onderhoud AED

Om zeker te stellen dat uw AED altijd snel en effectief kan worden ingezet, onderhouden wij deze jaarlijks. Hierbij controleren wij de werking en de staat van de accu’s en elektroden van de AED’s. Wij kunnen het jaarlijks onderhoud gelijktijdig uitvoeren met het jaarlijks onderhoud van uw brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, rookmelders en verbandkoffers.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging