Menu

Brandveiligheid parkeergarages

Kwalitatieve en betrouwbare brandbeveiliging voor parkeergarages

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar betrouwbare brandveiligheid voor parkeergarages? Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en klanten. Het is de hoogste nood om parkeergarages te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos het gebouw kunt betreden. 

We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de middelen om de brand te bestrijden. Met onmisbare middelen als brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen verbetert u de brandveiligheid en beperkt u de schade aan parkeergarages. 

Flame Control

Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw parkeergarage. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw personeel of gasten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Betrouwbare brandveiligheid voor veilige parkeergarages

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw parkeergarage altijd naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat iedere locatie uniek is, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van ondergrondse garages tot parkeerplekken met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor parkeergarages? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Door een samenwerking met Flame Control B.V. weet u altijd zeker dat de keuring tijdig en tegen de laagste prijs wordt uitgevoerd. Wij ontzorgen u volledig en bieden uitstekende service. Ook wanneer brandblussers worden afgekeurd bieden wij snelle oplossingen.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.