0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging kantoor

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar betrouwbare brandbeveiliging voor uw kantoor? Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en klanten. Het is de hoogste nood om uw bedrijfspand te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw kantoor kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de middelen om de brand te bestrijden.

Met onmisbare middelen als brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen bent u goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw kantoor. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandbeveiliging kantoor
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid kantoor

Brandpreventie voor een veilig kantoor

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw kantoor altijd naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw kantoor met betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat iedere locatie uniek is, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een inspectie van uw kantoor en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine bedrijfspanden tot de grote kantoorgebouwen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging in uw kantoor? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging