0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging zorginstellingen

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve en kostbare brandbeveiliging voor zorginstellingen? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor al uw personeel en klanten. Het is dringend nodig om uw zorginstelling te voorzien van een compleet en betrouwbaar brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw gebouw kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke middelen om de brand te bestrijden.

Met onmisbare beveiligingen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en heldere vluchtroutes bent u continu goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast verzekert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw zorginstelling. Heeft de uitgeslagen brand schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandbeveiliging zorginstellingen
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid zorginstellingen

Brandpreventie voor zorginstellingen

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw zorginstelling continu naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat iedere zorginstelling uniek is, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie en bedrijfsindeling te beoordelen. Op basis van een inspectie van uw zorginstelling en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine bedrijfspanden tot de grote kantoorgebouwen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging voor zorginstellingen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging