0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Droge blusleidingen

Droge blusleidingen

De verantwoordelijkheid en de inzetbaarheid van een droge blusleiding ligt bij de beheerder of eigenaar van het gebouw. De norm NEN 1594 geeft richtlijnen voor de inspectie en het onderhoud van droge blusleidingen. Het onderhoud en het afpersen van deze leidingen is van belang om voldoende waterdruk en wateropbrengst te garanderen. Flame Control B.V. is voorzien van een dergelijke afperspomp. Mochten er tijdens het vullen lekkages optreden, worden deze indien mogelijk direct gerepareerd. Is dit niet mogelijk, dan wordt er een reparatievoorstel gedaan. Na het afpersen ontvangt u een persrapport en een certificaat.

Wij bieden onderstaande diensten aan op het gebied van droge blusleidingen (klik op het blauwe woord voor meer informatie over dit onderwerp)

Afpersen van droge blusleidingen.
Aanleggen van droge blusleidingen.
Reparatie en vervanging van droge blusleidingen.
Onderhoud aan droge blusleidingen conform richtlijnen en regelgeving.
✓ Onafhankelijk advies en service op het gebied van droge blusleidingen.

Kosteloos advies en service op maat, bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.  

Onderhoud

Onderhoudsrapport

Indien wij het onderhoud regelen worden na het onderhoud alle bevindingen vastgelegd in een onderhoudsrapport. Ook wordt de droge blusleiding door ons voorzien van een onderhoudsetiket.  Mochten er tijdens het vullen lekkages optreden, worden deze indien mogelijk direct gerepareerd. Is dit niet mogelijk dan wordt er een reparatie voorstel gedaan. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie