Menu

EHBO

Levering

Montage

Controle

Onderhoud

Advies

Alles op het gebied van EHBO

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Bij het verlenen van eerste hulp in een bedrijf of instelling worden regelmatig verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbowet schrijft het bij de hand hebben van een complete EHBO uitrusting voor. Met de inhoud van de verbandkoffer kunt u eerste hulp verlenen tijdens een ongeval. Een verbandkoffer is onder andere samengesteld uit verbandmiddelen.
Deze verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Bovendien wordt er regelmatig gebruik gemaakt van verbandmiddelen, waardoor de verbandkoffer niet meer compleet is. Conform de Arbowet dient u als werkgever ervoor zorg te dragen dat uw EHBO middelen altijd intact zijn en tenminste eenmaal per jaar worden gecontroleerd op compleetheid en steriliteit. Naast levering, met Oranje Kruis goedkeuring, verzorgen wij ook het jaarlijks onderhoud.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kwalitatieve producten

EHBO verbandkoffers

Bij het verlenen van eerste hulp in een bedrijf of instelling worden regelmatig verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbowet schrijft het bij de hand hebben van een EHBO uitrusting voor. Met de inhoud van een verbandkoffer kunt u eerste hulp verlenen tijdens een ongeval.

Er worden diverse type verbandkoffers onderscheiden, welke hieronder schematisch zijn weergegeven.

Onderhoud verbandkoffers

Waaruit bestaat ons jaarlijks onderhoud?

Een verbandkoffer is samengesteld uit onder andere verbandmiddelen. Deze verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van de verbandmiddelen, waardoor de verbandkoffer niet meer compleet is. Conform de Arbowet dient u als werkgever zorg te dragen dat uw EHBO middelen altijd intact zijn en tenminste één maal per jaar worden gecontroleerd op compleetheid en steriliteit.

– Controle beschadigingen
– Controle op compleetheid en steriliteit​
– Verzegeling verbanddoos en modules
– Reiniging van verbandkoffers
– Vervanging/ aanvulling modules en sterilon
– Aanbrengen onderhoudssticker

Overige EHBO producten

Oogspoelstation

Bij oogcontact met bijtende stoffen moet minimaal 15 minuten goed worden gespoeld om blijvende schade te voorkomen. Het oogspoelstation is een effectieve eerste hulp bij ongelukken met chemicaliën, stof, vuil, metaal, zuren of andere irritaties van de ogen. In afwachting van medische hulp kan vaak permanente beschadiging voorkomen worden. Flame Control B.V. levert deze oogspoelstations, die navulbaar zijn. De flacons zijn tevens los verkrijgbaar. Het oogspoelstation wordt op een vaste plaats aan de muur opgehangen zodat de flacons binnen handbereik zijn van uw medewerkers.

Bij voorkeur hangen de BHV-koffer, AED, oogspoelstation en brandblusser op dezelfde locatie. Op deze wijze creëert u een complete BHV locatie. De stations zijn voorzien van een kap zodat de flacons beschermd worden tegen stof, vuil of beschadiging.

Pleisterdispenser

Kostbare tijd gaat vaak verloren met het zoeken naar een juiste pleister. Met de pleisterdispenser heeft u de oplossing binnen handbereik. De dispenser wordt op een vaste plaats opgehangen, bij voorkeur naast de verbandkoffer. Eenvoudig te monteren aan de wand, met makkelijk te verwisselen vulling.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier. 

Brandpreventie Nederland