0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging scholen

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare brandbeveiliging voor de scholen? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor uw werknemers en alle scholieren. Het is dringend nodig om uw gebouw te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos de school kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke benodigdheden om de brand direct te bestrijden.

Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en duidelijke vluchtroutes bent u goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast bent u verzekerd van een veilige afloop van de scholieren en personeel in uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand toch slachtoffers gemaakt? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandbeveiliging scholen
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid scholen

Brandpreventie voor scholen

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te bewaken, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw school continu naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een duurzaam brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw school met de meest betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat ieder gebouw anders is ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot de grotere gebouwen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilig brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging voor scholen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging