Brandveiligheid scholen

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare brandveiligheid voor de scholen? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor uw werknemers en alle scholieren. Het is dringend nodig om uw gebouw te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos de school kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke benodigdheden om de brand direct te bestrijden.

Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en duidelijke vluchtroutes verhoogt u de brandveiligheid en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast bent u verzekerd van een veilige afloop van de scholieren en personeel in uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand toch slachtoffers gemaakt? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandveiligheid in scholen
Brandbeveiliging scholen

Brandveiligheid voor alle scholen

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te bewaken, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw school continu naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een duurzaam brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw school met de meest betrouwbare brandveiligheid.

Omdat ieder gebouw anders is ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot de grotere gebouwen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilig brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor scholen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen voor scholen

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

De kernwaarden van Flame Control B.V.

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging