Brandpreventie Nederland

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Bent u op zoek naar een brandpreventie specialist in Nederland? Flame Control is de landelijke expert op het gebied van kwalitatieve brandpreventie. Met een deskundig en vakbekwaam team zetten wij ons dagelijks in om de brandpreventie voor bedrijven en particulieren te verbeteren. Een betrouwbaar brandbeveiligingssysteem is onmisbaar om de veiligheid te waarborgen. Ons doel is om met kwalitatieve producten een veilige omgeving te creëren, zodat u geen omkijken heeft. Rookmelders zijn één van de belangrijkste brandpreventiemiddelen voor ieder bedrijfspand of woning. Wanneer er brand uitbreekt, wordt u direct gewaarschuwd. Doordat u tijdig een signaal krijgt, heeft u voldoende tijd om het gebouw te verlaten of de uitslaande brand te blussen. Het installeren van rookmelders laat u over aan een brandpreventie specialist. Wij weten als geen andere aan welke eisen een rookmelder moet voldoen en waar de rookmelder geplaatst moeten worden. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, van inkoop tot installatie, kunnen wij snel schakelen en een oplossing op maat aanbieden. Omdat ieder gebouw anders is ingedeeld, stellen we een brandpreventiepakket samen dat volledig is afgestemd op uw situatie. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte.

Brandpreventie Nederland
Brandbeveiliging bedrijf Amsterdam

De juiste brandpreventie voor bedrijven in Nederland

Met onmisbare middelen als een automatische brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen bieden we kwalitatieve brandpreventie door heel Nederland. Naast het installeren van uw brandpreventiemiddelen, is het van belang om de brandbeveiliging periodiek te onderhouden. Door alle middelen op het juiste moment en regelmatig te controleren, verlengen we de levensduur van uw brandpreventie. Blijkt een product niet naar behoren te werken? Dan komt het technische team langs om de reparatie uit te voeren. Onze brandpreventiespecialisten kennen de strenge regels en eisen van een kwalitatief brandmeldsysteem als geen ander. Om onze deskundigheid te garanderen, beschikt het personeel van Flame Control over de vereist certificeringen en de juiste vakkennis. Wij ondersteunen bedrijven en particulieren in heel Nederland met kwalitatieve brandpreventie. Uw veiligheid staat altijd voorop.

Ongeacht de grootte of indeling van het gebouw, wij realiseren met de juiste brandpreventiemiddelen een veilige omgeving. Woont u in een woning met meerdere verdiepingen of is uw bedrijfspand gelijkvloers? Voor iedere situatie stellen we een maatwerkplan op. Vanuit ons kantoor in Harderwijk bedienen we klanten door heel Nederland. Naast het vergroten van de veiligheid, vinden wij het belangrijk dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. U ontvangt hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, van onderhoud tot installatie. Wij garanderen een kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige leverancier. Als ervaren brandpreventiebedrijf helpen we u uit de brand op het gebied van brandbeveiliging. Wilt u de brandveiligheid laten verbeteren? Flame Control is de brandpreventie specialist van Nederland. Neem contact op en vraag een offerte aan.

Brandmeldinstallatie Amsterdam
Brandbeveiliging Amsterdam

De voordelen van Flame Control

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

Onze kernwaarden

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Stefan Verduijn
Stefan Verduijn
10/05/2022
Geverifieerd
Bovengemiddeld goed. Afspraken worden tot in detail nagekomen.
Nick Rasing
Nick Rasing
13/04/2022
Geverifieerd
Goed en deskundig geholpen. Brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichtingen weer up to date!
Claudia Roelofsen
Claudia Roelofsen
31/03/2022
Geverifieerd
Gisteren door Flamecontrol rookmelders geplaatst, vakkundige montage.
k h
k h
30/03/2022
Geverifieerd
prima verlopen, contact, informatie, correcte prijsopgaaf en uitvoering zoals afgesproken
michael ter haar
michael ter haar
28/05/2021
Geverifieerd
Gesolliciteerd....leuke mensen😉
Dane van het Hoofd
Dane van het Hoofd
13/09/2017
Geverifieerd
Zeer deskundig advies gehad, daar kunnen vele concurrenten wat van leren!

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging