Onze certificeringen

Flame Control B.V. werkt altijd volgens wet- en regelgeving. Wij beschikken over een aantal belangrijke certificeringen die onderstaand kort worden toegelicht. 

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers)

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. U laat zien dat uw bedrijf veilig en gezond werken belangrijk vindt en zet uzelf neer als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

Lees hier meer op de site van VCA.

InstallQ – aantoonbaar beter

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installateurs en bedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

 

Lees hier meer op de site van InstallQ.

CIBV (Certificatie-Instelling voor Beveiliging en Veiligheid)

CIBV is een certificatie-instelling voor beveiliging en veiligheid. Voortgekomen uit het Britse LPCB, voert het al sinds 2000 de certificatie van sprinklerinstallaties in Nederland uit. In 2007 zijn de activiteiten uitgebreid met de certificatie van aanleg en onderhoud van andere beveiligingsinstallaties en -voorzieningen. 

CIBV is gespecialiseerd in certificatie van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. 

Lees hier meer op de site van CIBV.