Menu

Brandveiligheid huurwoningen

Brandveiligheid voor huurwoningen

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Met betrouwbare en kwalitatieve brandveiligheid in huurwoningen wordt de overlevingskans aanzienlijk vergroot. Uit onze ervaring blijkt dat er teveel huurwoningen, van appartementen tot tussenwoningen, nog niet beschikken over een goed brandveiligheidssysteem. Zonder een brandmeldsysteem krijgt u geen waarschuwing bij een uitslaande brand. Omdat een brand in sommige gevallen niet direct merkbaar is, terwijl u slaapt of niet thuis bent, ontstaan er gevaarlijke situaties. Dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor de omstanders en andere bewoners.

Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving, zodat u zorgeloos uw woning kunt betreden. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie en rookmelders bent u goed voorbereid. U krijgt op tijd een waarschuwing wanneer er brand ontstaat in uw huurwoning. Hierdoor heeft u voldoende tijd om de uitslaande brand te blussen of uw woning te verlaten.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Verhoog de brandveiligheid in huurwoningen

Omdat vrijwel iedere huurwoning een andere indeling heeft, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een inspectie van de huurwoning en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van gelijkvloerse appartementen tot huurwoningen met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een passend brandbeveiligingssysteem.

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in huurwoningen altijd naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw huurwoning met betrouwbare brandbeveiliging. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor huurwoningen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Rookmelders verplicht voor huurwoningen

Verplicht per 1 juli 2022

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht in huurwoningen. Het dringende besluit om rookmelders te verplichten, gaat de brandveiligheid in alle huurwoningen aanzienlijk vergroten. Bij de bouw van bestaande woningen zijn rookmelders niet standaard in de ruimtes geïnstalleerd. Door het ontbreken van een brandmeldinstallatie, ontstaat er een onveilige situatie voor bewoners en omstanders. Een rookmelder waarschuwt u op het moment dat er brand uitbreekt. Voor iedere huurwoning of appartement realiseren we een veilige en betrouwbare situatie.

De voordelen van Flame Control BV:

  • Eigen softwaresysteem voor het registreren van gewenste data. Hierdoor is maatwerk mogelijk.
  • Onze monteurs maken per project een situatieschets, zodat de rookmelders op de juiste posities gemonteerd worden.
  • Wij verzorgen het complete project van A tot Z.
  • Flame Control BV plaatst uitsluitend rookmelders met 10 jaar garantie op zowel de batterij als de melder.

Hoeveel rookmelders zijn er verplicht voor huurwoningen?
Omdat rookmelders verplicht worden in huurwoningen, is het vinden van de juiste partij van belang. Flame Control BV realiseert een brandveilige omgeving, zodat iedere woning of appartement aan alle kwaliteitseisen voldoet. Heeft u een huurwoning met meerdere verdiepingen? Dan moet er minimaal één rookmelder per bouwlaag hangen, van de begane grond tot de zolder. Bij een uitslaande brand is het geluid op iedere verdieping duidelijk te horen. Daarnaast moeten besloten ruimtes, waar een vluchtroute doorheen loopt, zijn voorzien van een rookmelder. Is er sprake van een gelijkvloers appartement? Met één rookmelder wordt er al een brandveilige omgeving gecreëerd. De rookmelders detecteren de rook gelijk en zullen alle bewoners op tijd alarmeren.

Om de brandveiligheid in huurwoningen te verbeteren, schakelt u een ervaren brandbeveiligingsbedrijf. Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.