Brandblusser onderhoud

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Brandblusser onderhoud is uiterst belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer er brand uitbreekt wilt u natuurlijk dat alles naar behoren functioneert. Tevens is het verplicht om brandblussers te keuren en controleren, als de brandweer een controle doet maar het blijkt dat uw blusmiddelen niet gecontroleerd en gekeurd worden dan kunnen zij een waarschuwing of zelfs een boete uitdelen.

Zelfs de verzekering keert mogelijk geen geld uit bij brand wanneer blijkt dat uw blusmiddelen niet gekeurd waren. Door het onderhoud, keuren en controleren door een ervaren en deskundig bedrijf te laten uitvoeren weet u zeker dat u de veiligheid op de werkvloer kunt garanderen. Brandblussers worden tijdens de inspectie op diverse aspecten gecontroleerd, waaronder of deze nog voldoet aan gestelde eisen en richtlijnen.

Wij kunnen brandblussers onderhouden, keuren en repareren tegen gegarandeerd de laagste prijs. Tevens kunnen wij brandblussers en brandslanghaspels leveren.  

Advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier. 

Brandblussers onderhoud

VCA, CIBV & InstallQ

Gratis advies op locatie binnen 24 uur

Vaste prijzen

Laagste prijs garantie

Brandblusser onderhoud door deskundigen 

Wij kunnen uw brandblustoestel onderhouden. Het onderhoud dat Flame Control B.V. biedt is te zien in onderstaand schema. Het is te verdelen in jaarlijks, 5-jaarlijks, 10-jaarlijks, 15-jaarlijks en 20-jaarlijks onderhoud. Daarnaast leveren wij een logboek en houden deze bij.

1. Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks onderhoud volgens onderhoudsinstructies fabrikant en volgens NEN 2559 door een REOB gediplomeerde monteur.

2. 5-Jaarlijks onderhoud

Vijfjaarlijks uitgebreid onderhoud en vervanging van de vulling van nat- en schuimblussers. De nat- en schuimblussers worden op locatie voorzien van een nieuwe vulling en onder druk gebracht.

3. Revisie na 10 jaar

Revisie na tien jaar: het brandblustoestel wordt volledig gedemonteerd en waar nodig worden onderdelen en de vulling vernieuwd; slang, pistool en patroon moeten worden afgeperst; CO2 -blussers worden afgeperst en geijkt

4. Uitgebreid onderhoud na 15 jaar

Na vijftien jaar vindt het uitgebreide onderhoud opnieuw plaats (zie punt 2).

5. Vervanging na 20 jaar

Na twintig jaar moet het brandblustoestel worden vervangen en buiten gebruik worden gesteld.

6. Logboek

Leveren van een logboek en het bijhouden van het logboek.

Gekwalificeerde en ervaren servicemonteurs 

Wij werken uitsluitend met ervaren servicemonteurs zodat wij u ten alle tijden de beste kwaliteit en service kunnen bieden. Zij zijn opgeleid en geschoold om deze werkzaamheden uit te voeren. Tevens heeft u bij Flame Control B.V. de laagste prijs, ofwel de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en zijn wij een flexibele speler die snelle oplossingen biedt. Naast brandblussers onderhoud bieden wij vele andere diensten aan op het gebied van brandveiligheid.

Neem contact op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging