Brandmeldinstallatie installeren

Brandmeldinstallaties

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Brandmeldinstallaties zijn onmisbaar in iedere omgeving. Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en voorbijgangers. Het beschikken over een kwalitatieve brandmeldinstallatie is van levensbelang. Een brandmeldinstallatie (BMI) alarmeert u zo snel mogelijk wanneer er brand ontstaat. De installatie geeft direct aan op welke plek of in welke ruimte de brand aanwezig is. Hoe sneller een brand wordt opgemerkt, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en de schade te beperken. Het blussen kan snel beginnen en het gebouw op tijd worden ontruimd. Brandmeldinstallaties geven een gevoel van veiligheid en zorgen continu voor bescherming.

Brandmeldinstallatie met rookmelders
Brandmeldinstallaties laten installeren

Ontstaat er een brand in uw bedrijfspand? Dan stuurt de brandmeldinstallatie andere brandbeveiligingsinstallaties aan, zodat iedereen op tijd wordt gewaarschuwd en de brand snel in de kiem wordt gesmoord. Denk aan cruciale onderdelen als een ontruimingsalarm, rookmelders, liften, branddeuren en blusinstallaties. Daarnaast wordt er direct een melding gestuurd naar een alarmcentrale, zodat de brandweer zo snel mogelijk op locatie is. Een brandmeldinstallatie detecteert de brand door automatische rookmelders, biedt de mogelijkheid om zelf alarm te slaan via handbrandmelders en geeft een akoestisch alarm af in het gebouw.

Door een complete en betrouwbare brandmeldinstallatie te installeren, geniet u van een veilige werkomgeving. U heeft geen omkijken naar de veiligheid van uw personeel. Daarnaast is het van belang dat de brandmeldinstallatie betrouwbaar is en te alle tijden goed functioneert. Wij werken enkel met de beste kwaliteit producten, zodat uw veiligheid altijd voorop staat.

Brandmeldinstallaties van Flame Control BV

Wij stellen onze brandmeldinstallaties zorgvuldig samen, waarbij uitsluitend de meest betrouwbare componenten toegepast worden. Alle door ons toegepaste componenten zijn voorzien van een geldig EN54-certificaat, waarmee wordt aangetoond dat de apparatuur voldoet aan de minimale wettelijke eisen.

  • Levering en montage volgens NEN 2535, NEN 2575 en NEN 1010.
  • Onderhoud en leverancier van Securiton / Securifire.
  • Reviseren van de brandmeldinstallatie.
  • Doormelding van de brandmeldinstallatie.
  • Opstellen PvE (Programma van Eisen).
  • Advies over het juiste type brandmeldinstallatie.
  • Beheren van de brandmeldinstallatie conform NEN 2654.
  • Onderhoud van de brandmeldinstallatie conform NEN 2654.
  • Certificeren / inspectiecertificaat van de brandmeldinstallatie.

Benieuwd naar de kosten van een brandmeldinstallatie? Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Kosteloos en geheel vrijblijvend advies en service op maat, bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. 

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

4 bewakingsvormen bij een brandmeldinstallatie

1. Niet-automatische bewaking

Bij deze brandmeldinstallatie bent u afhankelijk van handbrandmelders. Wanneer er brand ontstaat, ligt de verantwoordelijkheid grotendeels bij de persoon die de brand als eerste opmerkt.

2. Ruimte bewaking

Dit is een brandmeldinstallatie waarbij er automatische brandmelders in een specifieke ruimte of ruimten zijn aangebracht. Een dergelijke vorm van bewaking is vereist indien een alarmering van aanwezige personen wordt verlangd in verband met beperkte vluchtmogelijkheden (bijvoorbeeld als er niet meer dan één vluchtroute is).

3. Volledige bewaking

Brandmeldinstallatie met handbrandmelders en (in nagenoeg alle ruimten) automatische brandmelders.

4. Gedeeltelijke bewaking

Brandmeldinstallatie met handbrandmelders en (in verkeersruimten en de ruimten met een verhoogd brandrisico – als bedoeld in NEN 2535, zoals opslag- en archiefruimten groter dan 2 m², werkplaatsen, keukens en stallingsruimten) automatische brandmelders.

Handbrandmelder

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging