Menu

Over ons

Uw brandbeveiligingsbedrijf in Nederland

Brandbeveiligingsbedrijf in Nederland

Met ons team van ruim 35 specialisten zetten wij ons dagelijks landelijk in om de brandveiligheid in bedrijven en huurwoningen te verbeteren. Flame Control B.V. is een brandbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in brandmeldinstallaties, EHBO, ontruiming, blussystemen en blusmiddelen. Wij garanderen u een kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige leverancier. 

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar. Hierdoor hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Kosten besparend

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Vast tarief

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Alles in eigen beheer

Alles in eigen beheer

Wij hebben als flexibel brandbeveiligingsbedrijf alles in eigen beheer en bieden u een full-service dienstverlening. Hierdoor zijn de lijntjes kort, de communicatie helder en kunnen we direct schakelen. Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en klanten altijd op de eerste plek. Om onze deskundigheid te garanderen, beschikken we over de benodigde certificeringen en de juiste vakkennis. 

Flame Control B.V. staat als ervaren brandbeveiligingsbedrijf voor u klaar. Door deze eigenschappen bouwen wij een goede en lange-termijn relatie op met onze klanten. Van betrouwbare brandbeveiliging voor de horeca en van kwalitatieve blussystemen voor scholen, wij realiseren voor iedere werkomgeving een veilige situatie.

Wil jij het team van Flame Control B.V. komen versterken?

Vacature onderhoudsdeskundige (REOB)

Ben jij een gemotiveerde onderhoudsdeskundige met interesse voor ons vakgebied (noodverlichting & kleine blusmiddelen). Dan hebben we jou nodig!

Beheerder Brandmeldinstallatie

Onderhoudsdeskundige BMI

Ben jij een gemotiveerde onderhoudsdeskundige met interesse voor ons vakgebied (brandmeldinstallaties
& ontruimingsinstallaties)? Dan zoeken we jou!

Bekijk onze
vacatures (2)

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.