Brandblussers keuren

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Brandblussers keuren en controleren is uiterst belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer er brand uitbreekt wilt u natuurlijk dat alles naar behoren functioneert. Tevens is het verplicht om brandblussers te keuren en controleren, als de brandweer een controle doet maar het blijkt dat uw blusmiddelen niet gecontroleerd en gekeurd worden dan kunnen zij een waarschuwing of zelfs een boete uitdelen. Zelfs de verzekering keert mogelijk geen geld uit bij brand wanneer blijkt dat uw blusmiddelen niet gekeurd waren. Door het keuren en controleren door een ervaren en deskundig bedrijf te laten uitvoeren weet u zeker dat u de veiligheid op de werkvloer kunt garanderen. Brandblussers worden tijdens de inspectie op diverse aspecten gecontroleerd, waaronder of deze nog voldoet aan gestelde eisen en richtlijnen. 

Wij kunnen brandblussers keuren, onderhouden en repareren tegen gegarandeerd de laagste prijs. Tevens kunnen wij brandblussers en brandslanghaspels leveren.  

Geheel vrijblijvend advies en gratis service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. 

VCA, CIBV & InstallQ

Gratis advies op locatie binnen 24 uur

Vaste prijzen

Laagste prijs garantie

Brandblussers keuren, wanneer en hoe vaak?

Brandblussers keuren? Het is al vele jaren verplicht om brandblussers periodiek te laten keuren. Volgens de wet moeten alle draagbare en verrijdbare blustoestellen slechts minimaal één keer in de twee jaar worden gekeurd. Echter stellen verschillende NEN-normen, verzekeraars en brancheverenigingen dat blussers jaarlijks gekeurd moeten worden. 

Wij raden u aan de keuring en controle jaarlijks conform NEN 2559 uit te laten voeren, wij kunnen dit voor u regelen tegen gegarandeerd de laagste prijs en beste kwaliteit. Wij kunnen eveneens uw brandblussers en andere blusmiddelen onderhouden conform wet- en regelgeving.

Door een samenwerking met Flame Control B.V. weet u altijd zeker dat de keuring tijdig en tegen de laagste prijs wordt uitgevoerd.

Wij ontzorgen u volledig en bieden uitstekende service. Ook wanneer brandblussers worden afgekeurd bieden wij snelle oplossingen. Lees gerust verder op onze website om te kijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. 

Wanneer worden brandblussers afgekeurd?

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het welzijn en de staat van brandblussers. Door brandblussers keuren tijdig uit te laten voeren weet u zeker dat deze functioneren wanneer dat noodzakelijk blijkt.

Onder andere de volgende punten kunnen reden zijn voor het afkeuren van brandblussers.
– Vervanging blusstof noodzakelijk
– Afkeur door verstrijken technische levensduur
– Weersinvloeden zoals vocht en condens
– Als de brandblusser beschadigt is kan deze worden afgekeurd
– Afkeur op economische leeftijd
– Technische mankementen of gebreken
– Roestvorming

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging