Brandslanghaspels keuren

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Brandslanghaspels keuren en controleren is uiterst belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer er brand uitbreekt wilt u natuurlijk dat alles naar behoren functioneert. Tevens is het verplicht om brandslanghaspels te keuren en controleren, als de brandweer een controle uitvoert maar het blijkt dat uw blusmiddelen niet gecontroleerd en gekeurd worden dan kunnen zij een waarschuwing of zelfs een boete uitdelen. Zelfs de verzekering keert mogelijk geen geld uit bij brand wanneer blijkt dat uw blusmiddelen niet gekeurd waren. Door het keuren en controleren door een ervaren en deskundig bedrijf te laten uitvoeren weet u zeker dat u de veiligheid op de werkvloer kunt garanderen. Brandslanghaspels worden tijdens de inspectie op diverse aspecten gecontroleerd, waaronder of deze nog voldoen aan gestelde eisen en richtlijnen.

Wij kunnen brandslanghaspels keuren, onderhouden en repareren tegen gegarandeerd de laagste prijs. Tevens kunnen wij brandblussers en brandslanghaspels leveren.  

Advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier. 

Brandslanghaspels keuren, wanneer en hoe vaak?

Brandslanghaspels keuren en controleren moet periodiek gebeuren. De controle van de brandslanghaspels is vastgelegd in de NEN 671-3. In deze norm worden de desbetreffende onderhoudsprocedures en de werkzaamheden m.b.t. brandslanghaspels gedetailleerd beschreven. Meer informatie hierover leest u op de site van de rijksoverheid

Wij kunnen u volledig ontzorgen en zorgen ervoor dat u altijd zeker bent van tijdig gekeurde brandslanghaspels. Wanneer er een brandslanghaspel niet door de keuring komt, bieden wij ook in deze situatie snelle oplossingen die passen binnen uw budget. 

Waarop worden brandslanghaspels gekeurd?

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het welzijn en de staat van brandslanghaspels. Door brandslanghaspels keuren tijdig uit te laten voeren weet u zeker dat deze functioneren wanneer dat noodzakelijk blijkt.

Onder andere de volgende punten kunnen reden zijn voor het afkeuren van brandslanghaspels.
– Er is sprake van roest, lekkage of andere zichtbare beschadiging van de haspel
– Afkeur door verstrijken technische levensduur
– Weersinvloeden zoals vocht en condens
– Afkeur op economische leeftijd
– Technische mankementen of gebreken
– Slijtage of scheurtjes

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging