0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging horeca

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve brandbeveiliging voor de horeca? Als deskundig brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en gasten. Het is noodzakelijk om uw horecazaak te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw gasten kunt bedienen. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor alle benodigdheden om de brand tegen te gaan.

Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen bent u goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw horecabedrijf. Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of gasten? Met EHBO-koffers en AED kunt u direct aan de slag met de nodige nazorg.

Brandbeveiliging horeca
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid horeca

Brandveiligheid voor horecazaken

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw horecazaak altijd naar behoren functioneert. Onze adviseurs kennen de strenge regels en eisen van een betrouwbaar brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw horecabedrijf met een compleet brandbeveiligingssysteem.

Omdat iedere horecazaak een andere indeling heeft, komen de experts van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een inspectie van uw bedrijfspand en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine bedrijfspanden tot grote restaurants, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige situatie. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging voor de horeca? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging