0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandmeldinstallatie kopen

Brandmeldinstallatie kopen

Brandmeldinstallatie kopen? Indien u op zoek bent naar een deskundige aanbieder van brandmeldinstallaties bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons kunt een tegen de laagste prijs een brandmeldinstallatie kopen. Uiteraard bieden wij advies op maat en bovendien kunnen wij u helpen bij de montage, reparatie, onderhoud en het beheer. 

Waarom een brandmeldinstallatie kopen? 

Ondanks dat het in sommige situaties zelfs verplicht is om een brandmeldinstallatie te hebben heeft het natuurlijk tal van voordelen. Een brandmeldinstallatie kopen is slim omdat het u in staat stelt mensen in het pand tijdig te waarschuwen wanneer er sprake is van brand. Door een brandmeldinstallatie kunt u schade aan u, uw collega’s en het pand beperken. Uw pand voorzien van een brandmeldinstallatie is ook verstandig omdat de brandweer hierdoor sneller ter plaatse kan zijn, wat uiteraard een hoop ellende kan besparen.

Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs en bieden indien gewenst service en advies bij u op locatie binnen 24 na uw aanvraag. 

Kwalitatieve brandmeldinstallaties

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw brandmeldinstallatie niet functioneert op het moment dat die moet doen waarvoor u het heeft aangeschaft. Wij verkopen zeer kwalitatieve brandmeldinstallatie tegen de laagste prijs. Daarnaast bieden wij onderhoud, levering, montage, beheerders, advies en reparatie.

Een brandmeldinstallatie koopt u verstandig en voordelig bij Flame Control BV. Ook kunnen wij een samenwerking voorzien waarbij u volledig ontzorgen en wij uw brandmeldinstallatie leveren en onderhouden. Zo weet u altijd zeker dat uw brandmeldinstallatie ten alle tijden naar behoren functioneert en kunt u de focus houden op andere aspecten binnen uw bedrijf.

Onze brandmeldinstallaties voldoen uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving.  

 

Voor meer informatie of een offerte neem vrijblijvend contact met ons op