0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Hoge Druk Droge Blusleiding

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Tot 2009 was alleen de standaard blusleiding gemeengoed. De divisie Fire Protection van VSH heeft in nauwe samenwerking met de brandweer de hoge-druk-droge blustechniek geïntroduceerd.
Voor hoge drukleidingen wordt nu gebruik gemaakt van een Xpress RVS-systeem met een maximaal toegestane werkdruk van 40 bar. Door het pressen wordt de droge blusleiding eenvoudiger meegenomen met het overige installatiewerk. Bovendien wordt het sneller en flexibeler uitgevoerd. De leiding is bijna drie keer zo dun, wat zeer veel voordelen heeft. 

Het succesvolle nieuwe hogedruk blussysteem met vernieuwde knikkoppeling maakt het mogelijk om een brand in een hoog gebouw extra snel te blussen. Met deze nieuwe techniek kan snel gekoppeld worden zonder de waterdruk van het systeem af te halen. Uiteindelijk kan een hoge druk droge blusleiding de brandschade daarom aanzienlijk beperken (vooral in hoge gebouwen).

Flame Control B.V. is gecertificeerd voor het aanleggen en afpersen van Hoge Druk Droge Blusleidingen. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en de levering voor u verzorgen.

Advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. 

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging