Droge blusleiding afpersen

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

De verantwoordelijkheid en de inzetbaarheid van een droge blusleiding ligt bij de beheerder of eigenaar van het gebouw. De norm NEN 1594 geeft richtlijnen voor de inspectie en het onderhoud van droge blusleidingen. Het onderhoud en het afpersen van deze leidingen is van belang om voldoende waterdruk en wateropbrengst te garanderen. Flame Control B.V. is voorzien van een dergelijke afperspomp. Mochten er tijdens het vullen lekkages optreden, worden deze indien mogelijk direct gerepareerd. Is dit niet mogelijk, dan wordt er een reparatievoorstel gedaan. Na het afpersen ontvangt u een persrapport en een certificaat.

Hoe vaak een droge blusleiding afpersen?
De in uw pand aanwezige droge blusleiding en aansluitpunten dienen conform de NEN 1594 eens per jaar geïnspecteerd te worden en minimaal eens per vijf jaar hydrostatisch te worden beproefd. De verantwoordelijkheid voor de inzetbaarheid en dus ook het onderhoud van de droge blusleiding ligt bij de eigenaar of de beheerder van het gebouw. Naast droge blusleiding afpersen en onderhoud bent u ook voor levering en montage van droge blusleidingen bij ons aan het juiste adres. 

Kosteloos en geheel vrijblijvend advies en service, bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. 

Droge blusleiding afpersen

VCA, CIBV & InstallQ

Gratis advies op locatie binnen 24 uur

Vaste prijzen

Laagste prijs garantie

Droge blusleiding afpersen certificaat

Flame Control B.V. kan uw droge blusleiding afpersen en onderhouden. Wij hebben hier speciale apparatuur voor en bieden u de laagste prijs. Tevens ontvangt u na het afpersen een afperscertficaat en een persrapport t.b.v de brandweer.

In sommige gebouwen wordt in de gebruiksvergunning een droge blusleiding voorgeschreven, vaak in hoge gebouwen. Om de veiligheid te waarborgen is het uiterst belangrijk dat u regelmatig zorgt voor het afpersen droge blusleiding. Immers in geval van brand wilt u zeker zijn dat alles naar behoren functioneert. De brandweer eist dat minimaal iedere 5 jaar de droge blusleidingen worden afgeperst en gecontroleerd.

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging