0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Droge blusleiding afpersen

Droge blusleiding afpersen

De verantwoordelijkheid en de inzetbaarheid van een droge blusleiding ligt bij de beheerder of eigenaar van het gebouw. De norm NEN 1594 geeft richtlijnen voor de inspectie en het onderhoud van droge blusleidingen. Het onderhoud en het afpersen van deze leidingen is van belang om voldoende waterdruk en wateropbrengst te garanderen. Flame Control B.V. is voorzien van een dergelijke afperspomp. Mochten er tijdens het vullen lekkages optreden, worden deze indien mogelijk direct gerepareerd. Is dit niet mogelijk, dan wordt er een reparatievoorstel gedaan. Na het afpersen ontvangt u een persrapport en een certificaat.

Naast droge blusleiding afpersen en onderhoud bent u ook voor levering en montage van droge blusleidingen bij ons aan het juiste adres. 

Advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier! 

Persrapport en afpers certificaat

In sommige gebouwen wordt in de gebruiksvergunning een droge blusleiding voorgeschreven, vaak in hoge gebouwen. Om de veiligheid te waarborgen is het uiterst belangrijk dat u regelmatig zorgt voor het afpersen droge blusleiding. Immers in geval van brand wilt u zeker zijn dat alles naar behoren functioneert. De brandweer eist dat minimaal iedere 5 jaar de droge blusleidingen worden afgeperst en gecontroleerd.

Flame Control BV kan uw droge blusleiding afpersen en onderhouden. Wij hebben hier speciale apparatuur voor en bieden u de laagste prijs. Tevens ontvangt u na het afpersen een afperscertficaat en een persrapport t.b.v de brandweer.

Voor meer informatie of een offerte neem vrijblijvend contact met ons op