0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Droge blusleiding aanleggen

Een droge blusleiding, ook wel droge stijgleiding genoemd, wordt veelal toegepast in hoge gebouwen en grote kantoren. Maar ook wordt het toegepast in wegtunnels, parkeergarages, en moeilijk bereikbare gebouwen zoals bijvoorbeeld stations als blusvoorziening om een brand te blussen door de brandweer. Een droge blusleiding aanleggen moet vakkundig gebeuren door een ervaren partij, op die manier bent u er zeker van dat uw installatie naar behoren functioneert. Flame Control B.V. kan een droge blusleiding aanleggen en werkt hierbij volgens de huidige wet- en regelgeving en eisen uit het bouwbesluit. Voor ons is het aanleggen van droge blusleidingen een dagelijkse bezigheid.

Naast de levering en het aanleggen bent u ook voor levering en montage van droge blusleidingen bij ons aan het juiste adres. 

Geheel kosteloos en vrijblijvend advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier! 

Advies nodig?

Bij het aanleggen van een droge blusleiding zijn er diverse belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo moet een droge blusleiding onder andere voldoen aan de NEN 1594. Tevens worden er eisen gesteld aan het aantal bar (16 of 24 bar) en het waterdebiet. Ook moet er rekening worden gehouden met de bereikbaarheid voor de brandweer en het aanduiden hiervan. Zoals u waarschijnlijk al door heeft komt er behoorlijk wat kijken bij het aanleggen van een droge blusleiding.

Wij van Flame Control B.V. adviseren u graag en kunnen u voorzien van alle aspecten van een droge blusleiding/ droge stijgleiding.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie