Onderhoud van droge blusleiding

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Onderhoud nodig voor uw droge blusleiding nodig? De verantwoordelijkheid en de inzetbaarheid van een droge blusleiding ligt bij de beheerder of eigenaar van het gebouw. De norm NEN 1594 geeft richtlijnen voor de inspectie en het onderhoud van droge blusleidingen. Het onderhoud en het afpersen van deze leidingen is van belang om voldoende waterdruk en wateropbrengst te garanderen.

Met de juiste installatie en structureel onderhoud helpt u de brandweer om een brand sneller onder controle te krijgen. Het is daarom van groot belang dat de droge blusleiding jaarlijks wordt onderhouden. Mocht er tijdens het onderhoud blijken dat er reparaties moeten worden uitgevoerd dan kunnen wij dit uiteraard ook uitvoeren. 

Tijdens het onderhoud van een droge blusleiding controleren wij onder andere op de volgende punten: visuele controle van de stijgleidingen, controle op de gangbaarheid van de afsluiters en handwielen, controle op de aanwezigheid van afsluiters, handwielen, blinddeksels, aansluitstukken, gevelkast, pictogrammen, controle op de bereikbaarheid van de droge blusleiding.

Naast het onderhouden en afpersen van droge blusleidingen bent u ook voor levering en montage bij ons aan het juiste adres. 

Geheel kosteloos en vrijblijvend advies en service, bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. 

Onderhoud droge blusleiding

VCA, CIBV & InstallQ

Gratis advies op locatie binnen 24 uur

Vaste prijzen

Laagste prijs garantie

Periodiek onderhoud van een droge blusleiding

Indien u ervoor kiest om het onderhoud van uw droge blusleiding uit te besteden, dan heeft u daarmee een aantal belangrijke voordelen. Deze voordelen zullen wij onderstaand kort voor u opsommen:

  • U voldoet aan alle wettelijke eisen.
  • Uw organisatie geeft aan dat het de veiligheid serieus neemt.
  • de brandweer kan een brand sneller onder controle krijgen en heeft altijd een naar behoren functionerende droge blusleiding.
  • U kunt de schade beperken.
  • U wordt volledig ontzorgd en kunt werken aan andere dingen.
onderhoud droge blusleiding

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging