Menu

Brandveiligheid restaurant

Kwalitatieve en betrouwbare brandbeveiliging voor uw restaurant

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar kwalitatieve brandveiligheid voor uw restaurant? Als deskundig brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en gasten. Het is noodzakelijk om uw bedrijfspand te voorzien van een betrouwbaar en compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw gasten kunt bedienen. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor alle benodigdheden om de brand tegen te gaan. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen verbetert u de brandveiligheid en beperkt u de schade aan uw restaurant. 

Flame Control

Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of gasten? Met EHBO-koffers en AED kunt u direct aan de slag met de nodige nazorg. 

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Betrouwbare brandveiligheid voor restaurants

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw restaurant altijd naar behoren functioneert. Onze deskundige adviseurs kennen de strenge regels en eisen van een betrouwbaar brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw restaurant met een compleet brandbeveiligingssysteem.

Omdat ieder bedrijfspand een andere indeling heeft, komen de experts van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een inspectie van uw bedrijfspand en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine restaurants tot restaurants met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige situatie. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor uw restaurant? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.