Brandveiligheid restaurant

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve brandveiligheid voor uw restaurant? Als deskundig brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en gasten. Het is noodzakelijk om uw bedrijfspand te voorzien van een betrouwbaar en compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw gasten kunt bedienen. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor alle benodigdheden om de brand tegen te gaan. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen verbetert u de brandveiligheid en beperkt u de schade aan uw restaurant. Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of gasten? Met EHBO-koffers en AED kunt u direct aan de slag met de nodige nazorg.

Brandveiligheid in restaurant
Brandbeveiliging restaurant

Betrouwbare brandveiligheid voor restaurants

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw restaurant altijd naar behoren functioneert. Onze deskundige adviseurs kennen de strenge regels en eisen van een betrouwbaar brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw restaurant met een compleet brandbeveiligingssysteem.

Omdat ieder bedrijfspand een andere indeling heeft, komen de experts van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een inspectie van uw bedrijfspand en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine restaurants tot restaurants met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige situatie. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor uw restaurant? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen voor uw restaurant

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

De kernwaarden van Flame Control B.V.

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging