Menu

Brandbeveiliging Rotterdam

De juiste brandbeveiliging voor bedrijven in Rotterdam

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Wilt u graag de brandbeveiliging verbeteren voor uw bedrijfspand in Rotterdam? Flame Control is de landelijke specialist op het gebied van brandveiligheid. Met ons specialistisch team zetten wij ons dagelijks in om de brandbeveiliging in bedrijven en huurwoningen te verbeteren. Ons doel is om met kwalitatieve producten uw bedrijfspand en personeel continu te beschermen. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, van inkoop tot installatie, kunnen wij snel schakelen en een oplossing op maat aanbieden. Omdat ieder bedrijfspand in Rotterdam anders is ingedeeld, stellen we een brandbeveiligingspakket samen dat volledig is afgestemd op uw situatie. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte.

Flame Control

Met onmisbare middelen als een automatische brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen realiseren voor iedere omgeving een veilige situatie. Naast het installeren van uw brandbeveiliging, nemen we het periodieke onderhoud uit handen. Door alle middelen op het juiste moment te controleren, verlengen we de levensduur van de brandmeldinstallatie. Blijkt één van uw brandmelders niet naar behoren te werken? Dan komt het technische team direct langs om de reparatie uit te voeren. Onze specialisten kennen de strenge regels en eisen van een kwalitatief brandmeldsysteem als geen ander. Om onze deskundigheid te garanderen, beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen en de juiste vakkennis. Wij ondersteunen bedrijven in Rotterdam en omstreken met een kwalitatief brandbeveiligingssysteem. Uw veiligheid staat altijd voorop!

Brandbeveiliging Rotterdam

Van kleine bedrijfspanden tot kantoorgebouwen met meerdere verdiepingen, wij creëren met de juiste middelen een veilige werkomgeving. Wij hebben onder andere MKB-bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen voorzien van de juiste brandbeveiliging. Vanuit ons kantoor in Harderwijk bedienen we klanten door heel Nederland. Wij vinden het belangrijk dat u bespaart op uw kosten en tegelijkertijd hoge kwaliteit ontvangt, van service tot periodieke onderhoud. Wij garanderen een kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige leverancier. Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf helpen we u uit de brand op het gebied van brandbeveiliging. Wilt u de brandbeveiliging laten verbeteren in Rotterdam? Neem contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll naar boven

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.