Menu

Brandbeveiliging winkel

Brandpreventie voor een veilige winkel

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar betrouwbare brandbeveiliging voor uw winkel? Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en klanten. Het is de hoogste nood om uw winkelpand te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos het gebouw kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de middelen om de brand te bestrijden. 

Met onmisbare middelen als brandmeldinstallaties, rookmelders en blussystemen bent u goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw pand. Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw winkel. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw winkel altijd naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw winkelpand met betrouwbare brandbeveiliging.

Brandpreventie Nederland

Omdat iedere locatie uniek is, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine winkelpanden tot winkels met meerdere verdiepingen, wij creëren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging in uw winkel? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.