0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging winkel

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar betrouwbare brandbeveiliging voor uw winkel? Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf creëren we een veilige omgeving voor uw personeel en klanten. Het is de hoogste nood om uw winkelpand te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos het gebouw kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de middelen om de brand te bestrijden.

Met onmisbare middelen als brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen bent u goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw pand. Daarnaast garandeert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw winkel. Heeft de brand toch schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandbeveiliging winkel
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid winkel

Brandpreventie voor een veilige winkel

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen periodiek gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandbeveiliging in uw winkel altijd naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw winkelpand met betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat iedere locatie uniek is, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine winkelpanden tot winkels met meerdere verdiepingen, wij creëren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging in uw winkel? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging