Brandveiligheid ziekenhuis

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier!

Op zoek naar kwalitatieve en kostbare brandveiligheid voor uw ziekenhuis? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor al uw personeel en patiënten. Het is dringend nodig om een ziekenhuis te voorzien van een compleet en betrouwbaar brandveiligheidssysteem, zodat u zorgeloos uw gebouw kunt betreden. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke middelen om de brand te bestrijden.

Met onmisbare beveiligingen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en heldere vluchtroutes verbeteren we de brandveiligheid en beperken we de schade aan uw ziekenhuis. Daarnaast verzekert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw ziekenhuis. Heeft de uitgeslagen brand schade aangericht aan uw werknemers of patiënten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

Brandveiligheid in ziekenhuis
Brandbeveiliging ziekenhuis

Brandveiligheid voor veilige ziekenhuizen

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw ziekenhuis altijd naar behoren functioneert. Onze adviseurs kennen de strenge regels en eisen van een brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandveiligheid.

Omdat ieder gebouw uniek is, komen de experts van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid en gebouwindeling te beoordelen. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot de gebouwen met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilige brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor uw ziekenhuis? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen voor uw ziekenhuis

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

De kernwaarden van Flame Control B.V.

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging