Menu

Brandblussers reparatie

Brandblussers reparatie

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Brandblussers onderhoud is uiterst belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer er brand uitbreekt wilt u natuurlijk dat alles naar behoren functioneert. Tevens is het verplicht om brandblussers te keuren en controleren, als de brandweer een controle doet maar het blijkt dat uw blusmiddelen niet gecontroleerd en gekeurd worden dan kunnen zij een waarschuwing of zelfs een boete uitdelen. Zelfs de verzekering keert mogelijk geen geld uit bij brand wanneer blijkt dat uw blusmiddelen niet gekeurd waren. Door het onderhoud, keuren en controleren door een ervaren en deskundig bedrijf te laten uitvoeren weet u zeker dat u de veiligheid op de werkvloer kunt garanderen. Brandblussers worden tijdens de inspectie op diverse aspecten gecontroleerd, waaronder of deze nog voldoet aan gestelde eisen en richtlijnen. Wanneer blijkt dat ze niet voldoen dient brandblussers reparatie of vervanging te worden uitgevoerd. 

Flame Control

Wij kunnen brandblussers onderhouden, keuren en repareren tegen gegarandeerd de laagste prijs. Tevens kunnen wij brandblussers en brandslanghaspels leveren.  

Advies en service bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier. 

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Onderhoud van brandblussers

Wij kunnen uw brandblustoestel onderhouden. Het onderhoud dat Flame Control B.V. biedt is te zien in onderstaand schema. Het is te verdelen in jaarlijks, 5-jaarlijks, 10-jaarlijks, 15-jaarlijks en 20-jaarlijks onderhoud. Daarnaast leveren wij een logboek en houden deze bij.

1. Jaarlijks onderhoud
Jaarlijks onderhoud volgens onderhoudsinstructies fabrikant en volgens NEN 2559 door een REOB gediplomeerde monteur.

2. 5-Jaarlijks onderhoud
Vijfjaarlijks uitgebreid onderhoud en vervanging van de vulling van nat- en schuimblussers. De nat- en schuimblussers worden op locatie voorzien van een nieuwe vulling en onder druk gebracht.

3. Revisie na 10 jaar
Revisie na tien jaar: het brandblustoestel wordt volledig gedemonteerd en waar nodig worden onderdelen en de vulling vernieuwd; slang, pistool en patroon moeten worden afgeperst; CO2 -blussers worden afgeperst en geijkt

4. Uitgebreid onderhoud na 15 jaar
Na vijftien jaar vindt het uitgebreide onderhoud opnieuw plaats (zie punt 2).

5. Vervanging na 20 jaar
Na twintig jaar moet het brandblustoestel worden vervangen en buiten gebruik worden gesteld.

6. Logboek
Leveren van een logboek en het bijhouden van het logboek.

Servicemonteurs

Wij werken uitsluitend met ervaren servicemonteurs zodat wij u ten alle tijden de beste kwaliteit en service kunnen bieden. Zij zijn opgeleid en geschoold om deze werkzaamheden uit te voeren.

Tevens heeft u bij Flame Control B.V. de laagste prijs, ofwel de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en zijn wij een flexibele speler die snelle oplossingen biedt. Naast brandblussers reparatie en vervanging bieden wij vele andere diensten aan op het gebied van brandveiligheid.

Wilt u meer weten over ons of over onze dienstverlening? Bekijk dan gerust even onze website of bekijk de ‘over ons’ pagina

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll naar boven

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.