0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Dé specialist op het gebied van rookmelders

Expertise in grote partijen als VVE’s en woningbouwcorporaties

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Voor nieuwbouwhuizen is het al langer verplicht (na 2003) om rookmelders op te hangen maar dit gaat vanaf nu dus ook verplicht worden voor bestaande bouw. Het invoeren van deze regel heeft als doel om levens te redden, de meeste slachtoffers vallen bij brand door het inademen van rook. De roep om brandpreventie daarom ook in bestaande bouw aan te pakken – onder meer vanuit Brandweer Nederland – klonk de laatste jaren steeds luider.
Flame Control B.V. heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in brandveiligheid voor partijen als Vereniging van Eigenaren en woningbouwcorporaties. De afgelopen jaren hebben wij grote getallen met rookmelders mogen leveren en installeren voor diverse toonaangevende corporaties en organisaties. Flame Control B.V. ondersteunt o.a. corporaties in het maken van een correct en doeltreffend brandveiligheidsproces. Wij kijken verder dan alleen het leveren en installeren van rookmelders maar zijn er voor een compleet advies. Een samenwerking met Flame Control B.V. betekent naast scherpe prijzen en hoge kwaliteit ook een intensieve samenwerking waarbij wij u volledig ontzorgen.

Oneindige mogelijkheden onder 1 dak
Wij zijn een grote partij uit het midden van Nederland met jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van grote corporaties. Wij kunnen u daarom goed informeren en adviseren waardoor u gegarandeerd bent van een passende oplossing. Flame Control B.V. kan vrijwel alles leveren en deskundig monteren en geen project is ons te groot. Rookmelders dienen daarbij periodiek vervangen te worden, uiteraard kunnen wij u hierin ook volledig ontzorgen tegen vaste lage prijzen. Verrassingen op uw factuur zijn bij een samenwerking met onze organisatie uitgesloten!

We vinden het belangrijk om te werken aan duurzame oplossingen met minder onderhoud en lagere kosten als gevolg en werken daarom enkel met professionele apparatuur. Het succes van een uit te voeren project zit hem in een goede voorbereiding en samenwerking tussen alle partijen. Hier nemen wij graag de tijd voor. We staan altijd voor u klaar met korte lijnen en snelle, vakkundige oplossingen. Heeft u een storing of probleem? Wij ondernemen altijd direct actie en laten u nooit in de kou staan. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste rookmelders? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

Gratis en vrijblijvend advies mogelijk binnen 24 uur bij u op locatie. 

VCA, CIBV & InstallQ

Gratis advies op locatie binnen 24 uur

Vaste prijzen

Laagste prijs garantie

Flame Control B.V. in het kort

Met ons team van meer dan 20 experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Flame Control B.V. is een service en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Wij vinden het belangrijk dat u kunt bezuinigen op kosten zonder dat daarbij wordt gekort op de kwaliteit van service en het onderhoud. Omdat wij dit zo belangrijk vinden kunnen wij u een kostenbesparing van 15% garanderen ten opzichte van uw huidige leverancier.

Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld.

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten staat bij ons de veiligheid van uw personeel en uw klanten altijd op de eerste plaats. Om u onze deskundigheid te kunnen garanderen beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Tevens is Flame Control B.V. CIBV, InstallQ en VCA gecertificeerd.

Tijdens alle processen in onze dienstverlening staat u centraal en krijgt u de aandacht die u verdient. Flame Control B.V. staat altijd voor u klaar. Door deze combinatie van eigenschappen kunnen wij een goede en lange-termijn relatie opbouwen met onze klanten, dit is onze kracht. Flame Control B.V. biedt al haar services aan in Nederland en wij werken niet regio gebonden.

Demontage blusgasinstallatie

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging