SecuriFire brandmeldinstallaties

Van levering tot onderhoud: gegarandeerd 15% goedkoper! 

SecuriFire brandmeldinstallaties van het merk Securiton zijn al ruim 60 jaar een begrip in de branche. SecuriFire brandmeldinstallaties zijn perfect geschikt om zowel kleine als grote oppervlaktes te beveiligen tegen brand. Door de A-kwaliteit brandmeldinstallaties van Securifire wordt er uiterst snel brand gedetecteerd. Securifire werkt met een erg verfijnde detectie-techniek die uniek is in zijn soort. Daarbij zijn de producten van Securiton ook nog eens uniek in het geluidsniveau die zeer gering is. Wij zijn leverancier van het merk Securiton en kunnen voor elke situatie, snel en voordelig, de juiste oplossing creëeren.  

SecuriFire heeft een ruim aanbod aan producten, waardoor het voor elke situatie inzetbaar is. Zo is de SecuriFire-500 een kleine en krachtige brandmeldcentrale met maximaal 250 melders in één ring. De SecuriFire-3000 is daarentegen een volledig redundante en modulaire brandmeldcentrale, welke de kracht heeft om elke denkbare applicatie aan te kunnen. 

Ook voor het onderhoud van SecuriFire bent u bij Flame Control B.V. op het juiste adres. Wij onderhouden en leveren alle SecuriFire producten en zijn officiële leverancier van het merk Securiton.

Levering of onderhoud SecuriFire? Wij bieden service en advies op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag. Bovendien zijn wij gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Brandmeldinstallatie_flamecontrol
Onderhoud brandmeldinstallatie
Onderhoud brandmeldinstallatie
Onderhoud brandmeldinstallatie

De voordelen van Flame Control B.V.

 

VCA, InstallQ & CIBV

Lange levensduur producten

Vast tarief

Kostenbesparend

SecuriFire producten van Securiton 

Flame Control B.V. is de specialist op het gebied van brandbeveiliging. Wij kunnen zowel de levering als het onderhoud aan SecuriFire producten op zeer korte termijn realiseren door heel het land. Wij zijn gevestigd in Harderwijk op de Veluwe en werken vanuit hier landelijk. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen u daarom een full-service dienstverlening bieden, hierdoor zijn er korte lijnen en kan er goed worden gecommuniceerd en snel worden geschakeld. Zo kunnen we de SecuriFire producten op korte termijn leveren en onderhouden, vaak al de volgende werkdag.

Naast het feit dat wij veel waarde hechten aan het verlagen van uw kosten, staat bij ons de veiligheid van uw personeel en uw klanten altijd op de eerste plaats. Om u onze deskundigheid te kunnen garanderen beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen. Zo is Flame Control B.V. tevens CIBVInstallQ en VCA gecertificeerd. Op deze pagina leest u meer over onze certificaten. 

Met ons team van experts zetten wij ons dagelijks in om uw bedrijf brandveilig te maken. Wij kijken ernaar uit om uw blusgasinstallatie te demonteren!

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging