Menu

Brandveiligheid in de zorg

Kwalitatieve en betrouwbare brandbeveiliging voor de zorg

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar kwalitatieve en kostbare brandveiligheid voor de zorg? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor al uw personeel en patiënten. Het is van groot belang om het gebouw te voorzien van een compleet en betrouwbaar brandbeveiligingssysteem. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke middelen om de brand te bestrijden. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en heldere vluchtroutes wordt de brandveiligheid verbeterd en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. 

Flame Control

Daarnaast verzekert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg. Met betrouwbare brandveiligheid in de zorg kunt u zorgeloos uw werk uitvoeren.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Betrouwbare brandveiligheid in de zorg

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor verzekeren we dat de brandveiligheid in de zorg continu naar behoren functioneert. Onze beveiligingsexperts kennen de strenge regels en eisen van een goed brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandveiligheid.

Omdat in de zorg alle gebouwen anders zijn ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een uitgebreide inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot gebouwen met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een betrouwbaar en duurzaam brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid in de zorg? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.