0341 764 027 info@flamecontrol.nl

Brandbeveiliging in de zorg

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar kwalitatieve en kostbare brandbeveiliging voor de zorg? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor al uw personeel en patiënten. Het is van groot belang om het gebouw te voorzien van een compleet en betrouwbaar brandbeveiligingssysteem. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke middelen om de brand te bestrijden.

Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en heldere vluchtroutes bent u continu goed voorbereid en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast verzekert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg. Met betrouwbare brandbeveiliging in de zorg kunt u zorgeloos uw werk uitvoeren.

Brandbeveiliging in de zorg
Aerosol blussysteem levering | onderhoud
Brandveiligheid in de zorg

Brandveiligheid in de zorg

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor verzekeren we dat de brandbeveiliging in de zorg continu naar behoren functioneert. Onze beveiligingsexperts kennen de strenge regels en eisen van een goed brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat in de zorg alle gebouwen anders zijn ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van een uitgebreide inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot gebouwen met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een betrouwbaar en duurzaam brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandbeveiliging in de zorg? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op

Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging