Brandveiligheid in de zorg

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar kwalitatieve en kostbare brandveiligheid voor de zorg? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor al uw personeel en patiënten. Het is van groot belang om het gebouw te voorzien van een compleet en betrouwbaar brandbeveiligingssysteem. We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke middelen om de brand te bestrijden. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en heldere vluchtroutes wordt de brandveiligheid verbeterd en beperkt u de schade aan uw bedrijfspand. Daarnaast verzekert u een veilige afloop voor alle personen in en om uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand schade aangericht aan uw werknemers of klanten? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg. Met betrouwbare brandveiligheid in de zorg kunt u zorgeloos uw werk uitvoeren.

Brandveiligheid in de zorg
Brandbeveiliging in de zorg

Betrouwbare brandveiligheid in de zorg

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te waarborgen, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor verzekeren we dat de brandveiligheid in de zorg continu naar behoren functioneert. Onze beveiligingsexperts kennen de strenge regels en eisen van een goed brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw bedrijfspand met betrouwbare brandveiligheid.

Omdat in de zorg alle gebouwen anders zijn ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een uitgebreide inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot gebouwen met meerdere verdiepingen, wij realiseren voor iedere omgeving een betrouwbaar en duurzaam brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid in de zorg? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

De voordelen voor de zorg

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

De kernwaarden van Flame Control B.V.

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging