Menu

Brandveiligheid kinderdagverblijf

Kwalitatieve brandbeveiliging voor alle kinderdagverblijven

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare brandveiligheid voor uw kinderdagverblijf? Als deskundig brandpreventiebedrijf realiseren we een veilige werkomgeving voor uw werknemers en de kinderen. Het is dringend nodig om uw kinderdagverblijf te voorzien van een compleet brandbeveiligingssysteem, zodat u zorgeloos uw gebouw kunt betreden. 

We richten ons niet alleen op het voorkomen van brand, maar we zorgen ook voor de noodzakelijke benodigdheden om de brand direct te bestrijden. Met onmisbare middelen als een brandmeldinstallatie, rookmelders en duidelijke vluchtroutes verhoogt u de brandveiligheid en beperkt u de schade aan uw kinderdagverblijf. 

Beheerder Brandmeldinstallatie

Daarnaast bent u verzekerd van een veilige afloop van de kinderen en personeel in uw gebouw. Heeft de uitgeslagen brand toch slachtoffers gemaakt? Met EHBO-koffers en een AED zorgt u gelijk voor de nodige nazorg.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Betrouwbare brandveiligheid voor uw kinderdagverblijf

Om de kwaliteit van uw brandbeveiligingssysteem te bewaken, worden alle middelen regelmatig gecontroleerd en getest. Hierdoor bent u verzekerd dat de brandveiligheid in uw kinderdagverblijf continu naar behoren functioneert. Onze experts kennen de strenge regels en eisen van een duurzaam brandmeldsysteem als geen ander. Met de juiste vakkennis en certificaten op zak voorzien wij uw kinderdagverblijf met de meest betrouwbare brandbeveiliging.

Omdat ieder bedrijfspand anders is ingedeeld, komen de adviseurs van Flame Control langs om de huidige brandveiligheid te beoordelen. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte op maat. Van kleine panden tot de grotere gebouwen, wij realiseren voor iedere omgeving een veilig brandbeveiligingssysteem. Wilt u meer informatie over brandveiligheid voor uw kinderdagverblijf? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll to Top

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

© 2022 - Flame Control BV

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.