Brandbeveiliging Zoetermeer

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Wilt u graag de brandbeveiliging verbeteren voor uw bedrijfspand in Zoetermeer? Flame Control is de landelijke specialist op het gebied van brandveiligheid. Met ons specialistisch team zetten wij ons dagelijks in om de brandbeveiliging in bedrijven en huurwoningen te verbeteren. Ons doel is om met kwalitatieve producten uw bedrijfspand en personeel continu te beschermen. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, van inkoop tot installatie, kunnen wij snel schakelen en een oplossing op maat aanbieden. Omdat ieder bedrijfspand in Zoetermeer anders is ingedeeld, stellen we een brandbeveiligingspakket samen dat volledig is afgestemd op uw situatie. Op basis van een grondige inspectie en een verkennend gesprek ontvangt u een offerte.

Brandveiligheid Zoetermeer
Brandbeveiliging Zoetermeer

De juiste brandbeveiliging voor bedrijven in Zoetermeer

Met onmisbare middelen als een automatische brandmeldinstallatie, rookmelders en blussystemen realiseren voor iedere omgeving een veilige situatie. Naast het installeren van uw brandbeveiliging, nemen we het periodieke onderhoud uit handen. Door alle middelen op het juiste moment te controleren, verlengen we de levensduur van de brandmeldinstallatie. Blijkt één van uw brandmelders niet naar behoren te werken? Dan komt het technische team direct langs om de reparatie uit te voeren. Onze specialisten kennen de strenge regels en eisen van een kwalitatief brandmeldsysteem als geen ander. Om onze deskundigheid te garanderen, beschikt ons personeel over de benodigde certificeringen en de juiste vakkennis. Wij ondersteunen bedrijven in Zoetermeer en omstreken met een kwalitatief brandbeveiligingssysteem. Uw veiligheid staat altijd voorop!

Van kleine bedrijfspanden tot kantoorgebouwen met meerdere verdiepingen, wij creëren met de juiste middelen een veilige werkomgeving. Wij hebben onder andere MKB-bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen voorzien van de juiste brandbeveiliging. Vanuit ons kantoor in Harderwijk bedienen we klanten door heel Nederland. Wij vinden het belangrijk dat u bespaart op uw kosten en tegelijkertijd hoge kwaliteit ontvangt, van service tot periodieke onderhoud. Wij garanderen een kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige leverancier. Als ervaren brandbeveiligingsbedrijf helpen we u uit de brand op het gebied van brandbeveiliging. Wilt u de brandbeveiliging laten verbeteren in Zoetermeer? Neem contact op en vraag een offerte aan.

Brandmeldinstallatie
Brandbeveiliging

De voordelen van Flame Control

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare blussend vermogen van 55A – 233B, en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is 20 jaar, dat garanderen wij. Zo hoeft u bij Flame Control B.V. na 10 jaar uw blusmiddelen niet te vervangen.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! Zo ontvangt u van ons een budgetteringsplan voor 5 jaar met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Kostenbesparend

Met Flame Control B.V. realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% ten opzichte van uw huidige contract.

Brandbeveiliging Flame Control

Onze kernwaarden

Servicegericht

Deskundige medewerkers

Goede communicatie

Meer dan marktconforme prijzen

Full-service dienstverlening

Persoonlijke aandacht

Flexibel

 

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging