Menu

Brandmeldinstallatie kosten

De kosten van een brandmeldinstallatie

Gegarandeerd 15% goedkoper dan uw huidige leverancier.

Bent u benieuwd hoeveel een brandmeldinstallatie gaat kosten? Omdat brandmeldinstallaties de meest uiteenlopende functies hebben, kunnen we hier moeilijk antwoord op geven. Brandveiligheid vraagt om maatwerk, zodat de installatie perfect aansluit op uw woning- of bedrijfssituatie.

Voordat het kostenplaatje compleet is, moet er eerst worden bepaald hoe de brandmeldinstallatie eruit zien en hoe de installatie moet functioneren. Moet de meldinstallatie een directe aansluiting met de brandweer hebben en hoeveel rookmelders moeten er geplaatst worden?

Om de situatie ter plekke te beoordelen, komen onze experts bij u op locatie. Op basis van een verkennend gesprek en inspectie van uw pand worden kosten van uw brandmeldinstallatie berekend.

Brandmeldinstallaties

Met een complete brandmeldinstallatie krijgt u een veilig gevoel in uw eigen omgeving. Wij stellen onze installaties zorgvuldig samen waarbij we de meest betrouwbare componenten gebruiken. Hierdoor voldoen de systemen uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving. Wilt u weten wat de kosten van een brandmeldinstallatie zijn? Neem contact op met onze adviseurs en laten we samen werken aan uw veiligheid.

De voordelen van Flame Control B.V.

Krachtige blusmiddelen

Onze blusmiddelen hebben het hoogst haalbare vermogen en blussen twee keer krachtiger dan uw huidige toestellen.

Lange levensduur

De levensduur van onze blusmiddelen is gegarandeerd 20 jaar in plaats van de gebruikelijke 10 jaar. 

Kosten besparend

Door een samenwerking met ons realiseert u een gegarandeerde kostenbesparing van 15% t.o.v uw huidige contract.

Vast tarief

Geen verrassingen meer op uw factuur! U ontvangt een 5-jarig budgetteringsplan met vaste onderhoud- en reparatiekosten.

Onderhoud van brandmeldinstallaties

Om uw veiligheid te waarborgen, is het onderhouden van de brandmeldinstallatie van groot belang. Door uw installatie periodiek te controleren, blijft het systeem naar behoren functioneren. Onze deskundige controleren maandelijks en jaarlijks de brandmeldinstallatie, zodat u zorgeloos in uw omgeving zit. Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs. Indien gewenst wordt onze service en advies binnen 24 uur na uw aanvraag bij u op locatie. Benieuwd naar de kosten van de installatie en onderhoud? Vraag een offerte op maat aan.

Neem contact op

Flame Control B.V.

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

Neem contact op

Scroll naar boven

Offerte op maat

Vrijblijvende offerte en advies bij u op locatie binnen 24 uur na uw aanvraag.

Heeft u een pand of woning die geheel of deels ingericht moet worden m.b.t. brandbeveiliging? Dan bent u bij Flame Control B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte offerte samenstellen en langskomen voor advies!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens

Bespaar gegarandeerd 15%

Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit tegen gegarandeerd 15% minder kosten dan uw huidige leverancier.