Brandmeldinstallatie kosten

Bent u benieuwd hoeveel een brandmeldinstallatie gaat kosten? Omdat brandmeldinstallaties de meest uiteenlopende functies hebben, kunnen we hier moeilijk antwoord op geven. Brandveiligheid vraagt om maatwerk, zodat de installatie perfect aansluit op uw woning- of bedrijfssituatie. Voordat het kostenplaatje compleet is, moet er eerst worden bepaald hoe de brandmeldinstallatie eruit zien en hoe de installatie moet functioneren. Moet de meldinstallatie een directe aansluiting met de brandweer hebben en hoeveel rookmelders moeten er geplaatst worden?

De kosten van een brandmeldinstallatie

Om de situatie ter plekke te beoordelen, komen onze experts bij u op locatie. Op basis van een verkennend gesprek en inspectie van uw pand worden kosten van uw brandmeldinstallatie berekend. Met een complete brandmeldinstallatie krijgt u een veilig gevoel in uw eigen omgeving. Wij stellen onze installaties zorgvuldig samen waarbij we de meest betrouwbare componenten gebruiken. Hierdoor voldoen de systemen uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving. Wilt u weten wat de kosten van een brandmeldinstallatie zijn? Neem contact op met onze adviseurs en laten we samen werken aan uw veiligheid.

Brandmeldinstallatie kosten
Brandmeldinstallatie kopen

Onderhoud van brandmeldinstallaties

Om uw veiligheid te waarborgen, is het onderhouden van de brandmeldinstallatie van groot belang. Door uw installatie periodiek te controleren, blijft het systeem naar behoren functioneren. Onze deskundige controleren maandelijks en jaarlijks de brandmeldinstallatie, zodat u zorgeloos in uw omgeving zit. Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs. Indien gewenst wordt onze service en advies binnen 24 uur na uw aanvraag bij u op locatie. Benieuwd naar de kosten van de installatie en onderhoud? Vraag een offerte op maat aan.

Neem contact met ons op


Flame Control BV

Industrieweg 18-22
3846 BD Harderwijk

0341 764 027
info@flamecontrol.nl

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00-17:00

     CIBV_flamecontrol     VCA brandbeveiliging